Talmalaiset Challenge Tourilla

Kilpailut11.08.2016

Seuraavien neljän päivän aikana pelataan Vierumäellä European Challenge Tourin osakilpailu, jossa on hienosti mukana myös kaksi talmalaista.

Golf Talman edustuspelaajat Peter Puhakka ja Teemu Putkonen starttaavat kauden toistaiseksi tärkeimpään kilpailuunsa innokkain odotuksin.
Peli tuntuu hyvältä. Jo monta viikkoa tuntunut, nyt kun olen saanut käden kuntoon ja päässyt swingaamaan ja treenaamaan kuten haluan. Näen, että minulla on hyvä mahdollisuus ottaa hyvä viikko alle ja taistella kärkisijoista. Kenttä istuu hyvin silmään ja kroppa tuntuu hyvältä, niin mennään nauttimaan golfista.” Putkonen kertoo.

Reikäpelin hallitseva suomenmestari Puhakka kehuu kenttää ja odottaa pelaavansa hyvin: ”Kenttä on mun mielestä top-10 Suomessa ja se on saatu tosi positiiviseen kuntoon. Olen tänään viimeisessä lähdössä vasta klo 15:30, joten vähän saa odotella baanalle pääsyä. Peli tuntuu siltä, että voi odottaa hyvää. Kunhan tiiltä pystyy vetämään hyvin, niin tällä kentällä saa paljon mahdollisuuksia.”

Teemun kausi jatkuu Suomen visiitin jälkeen jälleen Aasiassa: ” Ensi viikon lauantaina lähden Taiwaniin, josta lähtee 7 viikon kisaputki Kiinassa ja Taiwanissa. Jonka jälkeen vielä 5-8 kilpailua tälle vuodelle, joten kilpailuja riittää hyvin vielä tälle vuodelle. Tosi kiva, että on paljon kisoja vielä syksyllä, nyt kun kroppa on kunnossa ja peli tuntuu hyvältä.”

Putkosella riittää tavoitteilta myös Kiinan kauden päätyttyä: ”Joulukuussa pelataan Web.com finaalikarsinta, jonne pääsee Kiinan tourilta kun sijoittuu top-10 rahalistalla. Kauden päätavoite on päästä sinne ja vetää itseni läpi ensimmäisenä suomalaisena web.com tourille.”

Vierumäki Finnish Challengen tuloksia ja talmalaisten menestystä voi seurata täältä