Talven golf- ja fysiikkavalmennukset ovat nyt varattavissa

Info, Opetus27.11.2023

Talvi on erinomaista aikaa sekä oman fysiikan että myös golfin lajitekniikan ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Avaamme nyt Golf Talman talviharjoitukset varattaviksi. Katso alta tietoja mitä kaikkea on tarjolla ja varaa oma paikkasi harjoitusryhmiin.

Mikäli sinulla on toiveita nyt tarjolla olevien pakettien lisäksi, ota rohkeasti yhteyttä valmentajiimme ja katsotaan sinulle tai ryhmällesi sopiva sisältö ja ajankohdat. Voit sopia valmentajiemme kanssa sekä yksityistunneista että uusien ryhmien perustamisesta. Valmentajien yhteystiedot löydät tästä kirjeestä alhaalta.

Puhiksen talvireenit

Puhiksen talvitreeneissä käydään neljän viikon aikana läpi pelin kaikki osa-alueet ja saadaan uusia ideoita kehittymiselle kesän pelejä ajatellen. Hallissa harjoittelu on loistava paikka varsinkin puttaamisen parantamiseen ja svingitekniikan kehittämiseen.

Puhiksen talvitreenit tiistaisin 18.00-19.00, 4 kertaa, 23.1-13.2.
Puhiksen talvitreenit senioreille tiistaisin 17.00-18.00, 4 kertaa, 23.1-13.2.
Puhiksen talvitreenit tiistaisin 18.00-19.00, 4 kertaa, 27.2-19.3.
Puhiksen talvitreenit senioreille tiistaisin 17.00-18.00, 4 kertaa, 27.2-19.3.

Varaukset tästä linkistä

Golfarin liikkuvuusharjoittelu

Tervetuloa golfarin liikkuvuusharjoittelutunnille, joka on räätälöity juuri Golf Talman jäsenistölle ja jossa keskitytään golfarin kehon optimaalisen toiminnan edistämiseen. Tämä tunti on suunniteltu erityisesti golfin pelaajille, miehille ja naisille, jotka haluavat parantaa liikkuvuuttaan ja elastisuuttaan golflyöntiensä tueksi. Harjoitukset kohdistuvat erityisesti keskivartalon, lantion ja olkapäiden alueille, jotta voit parantaa liikelaajuuttasi ja saavuttaa optimaalisen suorituskyvyn golfkentällä.

Varaukset tästä linkistä

Fysiikka- ja svingivalmennus

Kun fysiikka kehittyy, on oleellista pitää svingi myös kehityksessä mukana. Markus Kolisen voimantuoton, koordinaation ja liikehallinnan kehityksen tukena Ben Sundelinin svingivalmennus. Fysiikkavalmennus pidetään kerran viikossa Sipoon Sykkeellä ja svingivalmennus viikottain Planmecalla.

Valmennus keskittyy kehittämään keskivartalon hallintaa sekä keskeisiä tekijöitä golfsvingissä. Yhteensä harjoituksia on 10 kpl:tta. Kurssin aikana tehdään myös ns. TPI-liikkuvuustestit, joiden myötä jokainen golfari saa henkilökohtaisen liikkuvuuden parantamiseen tarkoitetun ohjelman.

Varaukset tästä linkistä

Pilatesta, pumppia, spinningiä, äijä-joogaa, dancea, circuittia, power-bodya ja montaa montaa muuta…

Mikäli et pysty sitoutumaan säännölliseen harjoitteluun tai ryhmään, voisi ryhmäliikunnan sarjakortti olla hyvä vaihtoehto sinulle. Sarjakortin voit kätevästi ostaa verkkokaupasta ja sen jälkeen voit ilmoittautua mille tahansa haluamallesi fysiikkatunnille Sipoon Sykkeen monipuolisesta tarjonnasta. Katso sarjakortin lunastusmalli ja kurssikalenteri alla olevasta linkistä.

Varaukset tästä linkistä

JOS ET LÖYTÄNYT ITSELLESI SOPIVAA HARJOITUSRYHMÄÄ, OTA YHTEYTTÄ JA TEHDÄÄN SELLAINEN!

Mikäli sinulla on toiveita nyt tarjolla olevien pakettien lisäksi, ota rohkeasti yhteyttä yksityistunnin varaamiseksi tai uuden ryhmän perustamiseksi.

Peter Puhakka
040 742 1556, [email protected]

Ben Sundelin
040 747 2010, [email protected]