Tasoitukset tarkistettu

(tyhjä)18.01.2017

Handicap Review eli HR eli tasoitusten vuositarkistus suoritettiin Golf Talman jäsenille 17.1.2017.

HR korvaa aikaisemmin käytössä olleen AHR:n kaudesta 2016 alkaen.

Idea on yksinkertaisuudessaan verrata pelaajan tasoitusta saman tasoitusryhmän pelaajiin ja määrittää, melko monimutkaista, laskukaavaa käyttäen onko pelaajan tasoitus hänelle oikea.

Uudessa laskukaavassa huomioidaan myös kentän vaikeus, jota indikoi sen slope rating -luku. Jos slope rating ei ole tiedossa, käytetään kaavassa oletuksena lukua 113.

HR-laskenta antaa pelaajan 12 viimeisen kuukauden ajan tulosten perusteella vaihteluvälin, johon tasoistuksen tulee asettua ja muuttaa pelaajan tasoitusta, jos senhetkinen tasoitus ei osu lasketulle välille. Tarvittaessa tasoitusta tarkistetaan jompaan kumpaan suuntaan. Tasoitusryhmässä 1 (HCP 0–4,4) tasoitus voi muuttua 1,0 lyöntiä, tasoitusryhmässä 2 (4,5–11,4) 2,0 lyöntiä ja tasoitusryhmissä 3–5 (11,5–36) 3,0 lyöntiä. Vanhassa AHR:ssä liikkumaväli oli maksimissaan 2,0 lyöntiä. HR on pakollinen kaikille pelaajille.

Tarkistuksessa tasoitus joko nousi tai laski 117 talmalaisella.

Samassa yhteydessä tarkistettiin tasoitusten EGA-aktiivisuudet.

892 jäsentä oli pelannut kauden 2016 aikana vähintään 4 tasoitukseen vaikuttavaa kierrosta ja omaavat näin ollen aktiivisen tasoituksen kaudella 2017. Ilman aktiivista tasoitusta jäi 1492 jäsentä, jotka eivät näin ollen voi ilmoittautua kilpailuihin, joissa vaaditaan aktiivista EGA-tasoitusta. Golf Talma ry:n järjestämissä kilpailussa tätä ei vaadita.

Lue lisää tasoitusten vuositarkistuksesta Golfliiton tiedotteesta tai Golf.fi:n uutisesta.

Tasoitushistoria löytyy NexGolfista

Voimassa olevan tasoituksensa voi tarkistaa kirjautumalla Nexgolfiin omilla tunnuksillaan. Huom! Käytä vanhaa käyttöliittymää! Kirjauduttuanne sisään, valitkaa ’OMAT JÄSENTIEDOT’ ja sen jälkeen avatkaa välilehti ’TASOITUSHISTORIA’.

Kirjautumisessa tarvittava jäsennumero löytyy mm. jäsen- ja tasoituskortista.

Jos ette ole itse muuttaneet salasanaa, on se oletusmuodossa. Oletussalasana on kuusi merkkiä pitkä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne.

Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 12.11.1964. Matin oletussalasana on MaMe12.

Kirjainten koko on merkitsevä.

Salasana hukassa?

Voit tilata itsellesi uuden salasanan sähköpostiisi kirjautumissivun ”Unohtuiko salasana?” -linkistä. Sinulta kysytään jäsennumero ja sähköpostiosoite, joiden tulee vastata jäsentietoihin tallennettuja tietoja. Tämän jälkeen järjestelmä luo sinulle satunnaisen salasanan ja lähettää sen sähköpostiosoitteeseesi.