Toukokuussa Golf Talmassa 550 koululaista tutustuu golfin maailmaan

(tyhjä)15.04.2018

Toukokuun ensimmäisellä puoliskolla, 2.-16.5.2018, kaikkien Sipoon koulujen 3.-4. luokkalaiset käyvät Talmassa n. 50 oppilaan ryhmissä tutustumassa golfiin harrastuksena. Golf Talma järjestää heille kolmen tunnin kurssin, jossa ammattimaisesta opetuksesta vastaavat Vierumäki Golfin prot sekä Golf Talman omat vapaaehtoiset. Tarkoituksena on korostaa golfia sykettä mukavasti kohottavana, koordinaatiokykyä lisäävänä ja sosiaalista kanssakäymistä edistävänä liikuntamuotona.

Tapahtuma on Suomen Golfliiton ”Draivia Kouluun” ja Opetushallituksen ”Liikkuva Koulu” projektien innoittamana luotu Golf Talman oma projekti.

Apuna tapahtuman järjestelyissä ovat Golf Talma Oy:n ja ry:n lisäksi Packalén Bus hoitaen kuljetukset, Sipoon Säästöpankkisäätiö apurahan muodossa ja Vierumäki Golf vastaten opetuksesta. Lisäksi suunnittelu- ja projektiapua on saatu Sipoon kunnan liikuntapalveluista.

Oman kannustuksensa on myös antanut Suomen Golfliiton toiminnanjaohtaja Juha Korhonen. Hän näkee projektin päätarkoituksen, eli lasten lajiin tutustuttamisen, lisäksi sen hienona osoituksena yhteistyöstä alueen eri toimijoiden kesken.