Uutena ravintoloitsijana aloittaa tuttu keittiömestari Golf Talmasta

(tyhjä)03.11.2016

 

 

Golf Talman uutena ravintoloitsijana aloittaa ensi kauden alusta Petri Räisänen, joka on toiminut kuluneen kesän lisäksi useina vuosina aikaisemminkin Golf Talman ravintolassa keittiömestarina. Petri Räisäsen pitkäaikainen kokemus Talmasta ja hänen vankka ammattikeittiöosaamisensa takaavat, että Golf Talma tulee tarjoamaan laadukkaan ravintolapalvelutarjonnan tulevinakin vuosina.

Räisänen on Golf Talman lisäksi työskennellyt keittiömestarina myös mm. Suomen suurlähetystöissä Berliinissä, Budapestissa ja Soulissa. Kokemusta erilaisista keittiö- ja ravintola-alan tehtävistä hänelle on kertyntyt työuransa aikana huippuravintoloista mm. Helsingissä, Oslossa ja Lontoossa. Yhteistyösopimus on kolmivuotinen.

Myös salin puolella tullaan näkemään tuttuja kasvoja jatkossakin, kun salivastaavana jatkaa Hanna Vieno. Myös Hannalla on pitkäaikaista kokemusta Golf Talman ravintolasta sekä ravintola-asiakaspalvelusta eri ravintoloissa muutoinkin. Hanna tuo tärkeän panoksen totuttuun asiakaspalvelun iloiseen ja hyvään sujuvuuteen.

Golf Talma kiittää Jari Kotamäkeä pitkäaikaisesta ja hyvästä yhteistyöstä ravintolasta vastaavana kumppanina.

 

ravintolasali