Vapaaehtoisia Kerava-kouluprojektiin

GT ry, Info08.04.2019

Tänä keväänä on kouluprojekti Keravan koulujen neljänsien luokkien kanssa, samaan tapaan kuin viime vuonna Sipoon koululaisten kanssa. Ajankohta on ma 6.5.-pe 10.5. sekä varapäivänä ke 15.5. Tapahtuma on Par 3–kentällä. Näinä päivinä golfiin tulee tutustumaan yli 430 keravalaista 10- 12 vuotiasta koululaista. Joka päivä tutustutetaan kaksi ryhmää, aamupäivän ryhmä klo 9-11.30 ja iltapäiväryhmä klo 12.30 – 15.

Ryhmän koko on 40-48 koululaista. Pro Lasse Tynkkynen jakaa heidät ensin kolmeen harjoitusryhmään, joille opetetaan noin 20 minuutin jaksot svingiä, chippiä ja puttia. Svingiryhmää vetää Lasse Tynkkynen, chippiä ovat jo lupautuneet vetämään Kirsi Rastas ja Hannu Vuorinen, puttia ohjaa pari Talman vapaaehtoista. Vaihdot tapahtuvat 20 minuutin välein ja noin tunnin kuluttua pidetään evästauko. Evästauon jälkeen jaetaan porukka 5-6 oppilaan ryhmiin, jotka pelaavat Par 3-kenttää siten, oppilaat lyövät jokainen vuorollaan yhden lyönnin, kunnes pallo on saatu kuppiin. Peliryhmällä on mukana pari rautamailaa (oikea/vasen) ja 2 putteria (oikea ja vasen). Mukana seuraava ohjaaja/t pitää huolen turvallisuudesta ja lyöntijärjestyksestä. Ryhmät aloittavat yhteislähtönä väyliltä 1-9.

Seura tarjoaa kaikille ohjaajille linjalounaan Talman ravintolassa sekä Talman uuden lippiksen. Kullekin talkoolaiselle on tapahtuman ajaksi hankittu käyttöön liivi, jolloin ohjaajat erottuvat hyvin niin oppilaille kuin paikalle tuleville opettajille ja muille.

Vapaaehtoisia tarvitaan suuri joukko, joka ryhmää varten 6-8 ohjaajaa. Ilmoittautumista varten on Talman kotisivuilla lomake (tästä lomakkeeseen), johon pyydämme sinua kirjoittamaan nimesi ja puhelinnumerosi sekä ruksaamaan ne ajat, jolloin osallistut talkoisiin. Risto Kopu ([email protected] p. 040 5900 200) on lupautunut koordinoimaan koko tapahtuman ja häneltä saat lisätietoa. Pro Lasse Tynkkynen järjestää meille talkoolaisille koulutuksen ennen tapahtumaa keskiviikkona 24.4. klo 18.00-n. 19.30.

TULE MUKAAN TUKEMAAN TALMAN NUORISOTYÖTÄ!

Hannu Vuorinen
Ry:n puheenjohtaja