Voitto aluetourilla

Edustuspelaajat, Juniorit19.05.2014

Golf Talmaan voitto junioreiden ensimmäisessä Aluetourin osakilpailussa.

Anna Kuitunen voitti Aluetour Etelä-Idän ensimmäisen osakilpailun, joka pidettiin Porvoo Golfissa lauantaina 17.5.2014 kierrostuloksella 74 (+2). Hyvä kierros piti sisällään väylällä 4 (par 5) tehdyn eagelin ja pari birdietä ja eroa toiseksi tulleeseen tyttöön tuli 9 lyöntiä.

Talman pojilla oli hyvä edustus kisassa ja armeijan harmaista lomalle päässyt Aleksi Vekki pelasi hyvän kauden avauskisan 76 (+4), joka toi neljännen sijan kisassa. Kim Lindroos sijoittui seitsemänneksi tuloksella 77 (+5) ja Mika Kotiranta sijoittui viidenneksitoista tuloksella 81 (+9).

Tuomas Toroskan sijoitus oli 21 tuloksella 82 (+10), Jon Sorri sijoitus oli 38 tuloksella 88 (+16), Eetu Sepponen sijoitus oli 51 tuloksella 93 (+21) ja Jyri Saarenheimo sijoitus oli 59 tuloksella 96 (+24) sekä Tomi Räsänen sijoitus oli 64 tuloksella 101 (+29).

Annan kisat jatkuvat ensiviikonloppuna Finnish Tourin Linna Golfin kilpailussa ja seuraava aluetour pelataan kesäkuun alussa Kotojärvi Golfissa.

Tästä on hyvä jatkaa kisakautta eteenpäin.

Onnittelut Annalle ja Aleksille hienosta kisasta ja tsemppiä kaikille kisaajille seuraavaan koitokseen!