Vuoden 2020 herrasmiegolfari

GT ry, Naiset06.10.2020

Golf Talman vuoden 2020 herrasmiesgolfari on Juha-Pekka Tissari. Lämpimät onnittelut J-P:lle!

Perusteluissa kerrottiin, että J-P on:

  • ystävällinen
  • aina hyväntuulinen
  • huomaavainen
  • avulias
  • kannustava
  • huumorintajuinen
  • todellinen herrasmiesgolfari!

Mökkeilyn lomassa J-P kertoi tuoreita ajatuksia palkinnon merkityksestä. Herrasmiesgolfarin titteli tuli J-P:lle hänen omien sanojensa mukaan täytenä yllätyksenä. Tokikin mieluisana ja valituksi tuleminen teki häneen suuren vaikutuksen.

J-P suoritti greencardin 2010 vuoden lopulla. Ensimmäiset vuodet hän suoritti harhalyönnit Vihdissä ja Talman jäseneksi hän liittyi 2013. Talmassa hän pelaa useamman kerran viikossa. Kierrosmäärät Talman upeilla kentillä liikkuvat satasen molemmin puolin, jonka lisäksi muilla Suomen kentillä hän pelaa parisen kymmentä kierrosta ja talvella pari pelireissua etelässä.

Golfissa J-P:lle tärkeintä on nähdä tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin ja liikkua ulkona. Onnistunut kierros palkitsee jatkamaan taas uudestaan. Tuoreessa muistissa on 2.10. Laaksolla pelattu kierros hyvässä seurassa, ja kauden viides 80 alitus. Tiibox -remontti viimeisillä väylillä tekee loppujännityksestä helpompaa, kun avaukset tehdään normaalia lähempää ja ensi vuonna ehkäpä tutut avausnäkymät hieman muuttuvat remontin valmistuttua.

J-P:n sanoin: ”Kiitos kaikille minua äänestäneille ja nähdään taas iloisissa merkeissä Talmassa!”

Äänestyksestä: Joka kausi Golf Talman naisjäsenet äänestävät herrasmiesgolffaria. Tänä vuonna äänestettiin 9. herrasmiesgolfari ja myös miehet saivat äänestää. Herrasmiesgolfari palkitaan kauden päätteeksi kiertopalkintosilinterihatulla ja Ranskassa viinistä tislatulla rypäleviinapullolla. Toki tuo rypäleviina on kypsynyt tammitynnyreissä useita vuosia ja takaa näin hyvän mielen herrasmiehelle.

Edellisten vuosien herrasmiesgolffareiksi on valittu:

2019 Jyrki Holla
2018 Timo Länkelä
2017 Pasi Metsänheimo
2016 Ville Suvivuo
2015 Risto Pyykönen
2014 Pertti Nick
2013 Kari Salminen
2012 Rainer Helling