Yhteispelillä sujuvaa golfia

GT ry09.07.2020

Moni golffari on varmasti monta kertaa kiitellyt tänä vuonna sitä, että omana harrastuksena on golf. Tänä poikkeusvuonna moni harrastus ja toiminta meni tauolle, mutta onneksemme golfkentät aukesivat ja greenit olivat Talmassa valmiina ottamaan palloja vastaan.

Kuluva golfkausi on jo pitkällä ja lähes kaikki rajoitteet on nyt purettu. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että voisimme unohtaa koronaan ja siitä suojautumiseen liittyvät asiat. Siksipä haluamme vielä muistuttaa siitä, että kukaan ei tule sairaana pelaamaan tai osallistu sairaana kilpailuun. Pidetään edelleen etäisyyttä, ei kätellä tai halata.

Kentät ovat olleet kovassa käytössä ja välillä on ollut jopa vaikea saada lähtöaikaa. Nyt olemme törmänneet valitettavan usein siihen, että lähtöjä varataan ja vahvistetaan, mutta ei kuitenkaan tulla lähtöön paikalle. On ymmärrettävää, että välillä tulee muutoksia mutta niistä pitää myös ilmoittaa ensisijaisesti tekemällä muutokset itse NexGolfin kautta tai ottamalla yhteyttä caddietoimistoon. Näin vapautuneet lähdöt saadaan muiden käyttöön ja varattavaksi.

Kisakalenterissa on vielä paljon kisoja jäljellä ja toivotamme kaikki lämpimästi mukaan kisaamaan. WHS-järjestelmän otettua käyttöön, pelaajien tasoitukset voivat vaihtua pienelläkin ajalla jonkun verran. Niinpä jokaisen kisaajan kannattaa tarkistaa oma tasoitus kisaan mennessä, jotta varmistetaan oikeat sarjat ja sijoitukset.

Ja vielä viimeiseksi, mutta ei vähäisimmäksi – muistakaa FORE-huuto! Aika usein kuulemme kentällä todella vaarallisista tilanteista, joissa pallo on mennyt hartian yli tai vierinyt nilkoille ja FORE-huutoa ei ole kuulunut.

Hyvää golfkesää kaikille, kannetaan vastuuta omasta tekemisestä ja nautitaan pelaamisesta!

Kirsi Rastas, kapteeni
Tarja Satuli-Kukkonen, ladykapteeni