Laakso 3

Etuysin pisintä väylää on elävöitetty tavanomaisten vesiesteiden ja bunkkereiden lisäksi myös lukuisilla kummuilla. Parin teko vaatii pitkien lyöntien hyvää sijoittelua ja hyvän vastuksen tarjoaa myös suuri kaksitasoviheriö, joka on nostettu ja melko tasainen.

Väyläkumppani

Sanoma on median ja oppimisen edelläkävijä, joka vaikuttaa päivittäin miljoonien ihmisten elämään. Tarjoamme merkityksellistä sisältöä kuluttajille ja ainutlaatuisia markkinointiratkaisuja yritysasiakkaillemme sekä autamme opettajia kehittämään jokaisen lapsen taitoja. Sanoma toimii Suomessa, Hollannissa, Belgiassa, Puolassa ja Ruotsissa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 1,4 miljardia euroa ja työllistimme yli 4 400 ammattilaista.

Autamme ihmisiä ymmärtämään maailmaa. Vastaamme ihmisten haluun kehittää itseään ja nauttia elämästään. Luomme laadukasta, merkityksellistä ja kiehtovaa sisältöä – tietoa, oppia ja viihdettä – monin eri keinoin yli mediarajojen.

Lue lisää meistä tästä linkistä.

Väyläkuvaukset ja kartat

th_laakso_1 th_laakso_2 th_laakso_3 th_laakso_4 th_laakso_5 th_laakso_6 th_laakso_7 th_laakso_8 th_laakso_9 th_laakso_10 th_laakso_11 th_laakso_12 th_laakso_13 th_laakso_14 th_laakso_15 th_laakso_16 th_laakso_17 th_laakso_18

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail