Green Card kurssit ja golfopetus

Tältä sivulta löydät golfopetuksen tuotteet Green Card kursseista yksityistunteihin. Varaukset ja maksu onnistuu helposti samalla kertaa. Tuotteita päivitetään säännöllisesti kauden mittaan. Jos et löydä mitä etsit niin laitapa toiveesi tulemaan. Lisätiedot ja hinnat löydät klikkaamalla tuotetta.

  • Green Card (89€) / alkeiskursseja  ei peruta vaikka joskus olisi vähemmänkin osallistujia. Voit siis huoletta varata kurssin mihin haluat tulla. Ohjelman ja lisätiedot löydät alempaa kohdasta ”alkeiskurssit”. Tarvitset mukaan ainoastaan sään mukaisen vaatetuksen, mailatkin saat lainaksi jos omia ei vielä ole. Ennen kurssia voit tutustua golfin perusteisiin ja käydä täyttämässä vapaaehtoisen sääntötestin.
  • Yksityistuntien varaukset toistaiseksi puhelimitse 040 845 7307 (nettivaraus mahdollista taas viikolla 30). 65€ tunti tai 33€ puoli tuntia.
    Yksityistunnit pidetään par kolmosella ellei toisin sovita.

Kysymyksissä autamme mielellämme ja vastausta ei tarvitse odotella. Soitamme takaisin (viimeistään seuraavana aamuna) jos emme heti pysty vastaamaan.  Ota siis rohkeasti yhteyttä jos tulee kysyttävää 040 845 7307 tai [email protected]


 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail