Golfopetus ja green card kurssit

Ajankohtaista                      Kysyttävää golfopetuksesta? 040 845 7307 [email protected]

– Kesän jatko- ja kertaustuntejakin sisältävät Green Card Alkeiskurssit varattavissa alempana tällä samalla sivulla kohdassa ”alkeiskurssit”.
– Talvitreenit hallissa on pidetty ja ensimmäiset ulkona pidettävät harjoitukset ovat varattavissa, lisää harjoituksia on tulossa kevään mittaan.
– Yksityistunteja voit vielä varata halliinkin. Planmeca Areenalla niitä (Pallokuja 1, 00980 Helsinki) tarjoaa PGA Pro Ben Sundelin. Varaukset  digitaalisesti alempaa tältä sivulta tai suoraan Beniltä 040 747 2010. Benillä on käytössään uusin Trackman ja opetusta tarvittaessa myös ruotsiksi. Yksityistunnin hinta on 55€ tunti + hallin paikkamaksu 17€ jos haluat lyöntipaikan, lähipelitreeniin ei tarvita paikkamaksua.

_____
Green Card Alkeiskurssit ovat sähköisestikin varattavissa ja kaikki kurssit toteutuvat, samaan hintaan saat myös kertaus ja jatkotunteja. Onhan golfissa kyse pajolti tekniikasta mikä vaatii harjoittelua.

Golf Talman positiivinen ja liikunnallinen koulutuspolku tarjoaa määrätietoisen tavan aloittaa laji ja kehittyä golfarina. Etenkin harrastuksen alkumetreillä kannattaa panostaa hyvään tekniikkaan, se on helpompaa kuin korjailla omille teilleen ajautunutta golflyöntiä myöhemmin. Tekniikkaharjoitteiden haastavuutta ja tavoitteita lisätään kurssilla sekä jatkotunneilla sopivasti, treenit pidetään selkeinä ja jokainen saa henkilökohtaistakin opastusta. Tekniikan lisäksi golfiin kuuluu myös ripaus etikettiä ja sääntötuntemusta, nämäkin otetaan haltuun koulutusten aikana.

Alkeiskurssin hinnalla 120€ saat yhteensä 10 tuntia opetusta, Green Cardin lisäksi tietysti.
Itse golf green card kurssi kestää 7 tuntia, lauantaina 3,5 tuntia ja sunnuntaina 3,5 tuntia. Tämä kurssi oikeuttaa green cardiin. Kurssin jälkeen saat vielä kolmena arki-iltana, (katso ajankohdat tästä) tunnin opetuksen vaihtuvin aihein. Jatkotunteja pyörii koko kesän läpi ja niille on helppo tulla kun sinulle sopiva torstai-ilta löytyy, näille tunneille voit siis ilmoittautua myöhemminkin. Jatkotuntien vaihtuvista teemoista kerromme lisää green card kurssin lopussa.

Muuta alkeiskurssiin liittyvää
Suosittelemme tutustumista golfin perusteisiin Golfliiton sivuilla
Vapaaehtoisen sääntötestin voit tehdä täällä 

_____
Otathan yhteyttä jos haluat lisätietoa alkeiskursseista tai muista opetustuotteista, lisää tunteja ja kursseja on tulossa kevään edetessä.

Lisätiedot, toiveet: 040 845 7307   [email protected]
Soitan takaisin jos en heti voi vastata.

Lisää opettajia, kuten Petteri Nykky, on palveluksessanne kun ranget taas avautuvat.

 


 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail