Golfopetus ja green card golfkurssit

Päivitetty 11.9.2019

Kysyttävää golfopetuksesta? 040 845 7307 [email protected]

Hyvään tekniikkaan panostavat Green Card Alkeiskurssit vielä varattavissa. PGA valmentaja vastaa kursseistamme. Harjoittelemme myös par 3 kentällä, näin pääset tutustumaan myös pelaamiseen oikeassa ympäristössä. Varaukset helposti nettikalenterista kohdasta ”alkeiskurssit”. Syyshinta nyt vain 69€
Talmalaisten opetusklinikoita on varattavissa syksylläkin Jos sinulla on toiveita tietyistä aiheista niin otathan rohkeasti yhteyttä.
Yksityistunnit varattavissa. Lassen ja Benin vapaat ajat löydät opettajien digitaalisesta kalenterista alempaa tältä sivulta. Opetuspaikkana par kolmosen range ellei toisin sovita. Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa ja tiedustella aikoja puhelimitse. Lasse Tynkkynen 040 845 7307 ja Ben Sundelin 040 747 2010. Tunnin hinta on loppuksesän ajan Benillä ja Lassella 50€.
Petteri Nykyn tunnit toistaiseksi vain yksityisopetuksena (65€ tunti ja maksu toimistoon), varaukset suoraan häneltä numerosta 040 187 7706‬.

___________
Lisätietoa Green Card Alkeiskursseistamme missä hyvään tekniikkaan panostetaan myös kurssin jälkeen.
Golf Talman positiivinen ja liikunnallinen koulutuspolku tarjoaa määrätietoisen tavan aloittaa laji ja kehittyä golfarina. Etenkin harrastuksen alkumetreillä kannattaa panostaa hyvään tekniikkaan, se on helpompaa kuin korjailla omille teilleen ajautunutta golflyöntiä myöhemmin. Harjoitteiden haastavuutta ja tavoitteita lisätään sopivasti, treenit pidetään selkeinä ja jokainen saa henkilökohtaistakin opastusta. Tekniikan lisäksi golfiin kuuluu myös ripaus etikettiä ja sääntötuntemusta, nämäkin otetaan haltuun koulutusten aikana.

Kauden viimeiset alkeiskurssit toteutuvat nekin varmasti ja ajankohdat lauantai – sunnuntai klo 10 – 1330. Kurssi oikeuttaa green cardiin. Jos haluat lisätietoa kursseista  niin ethän epäröi soittaa 040 845 7307 / Lasse.

Muuta alkeiskurssiin liittyvää:
Suosittelemme tutustumista golfin perusteisiin Golfliiton sivuilla
Vapaaehtoisen sääntötestin voit tehdä täällä 

__________
Lisätiedot, toiveet kurssien ajankohdista ja teemoista 040 845 7307   [email protected]
Soitan takaisin jos en heti voi vastata.


 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail