Green Card -tekniikkakurssit

Tämä kurssi sopii golfharrastuksen aloittamiseen tai kertaamiseen. Paketti sisältää opetuksen ja green cardin.

Pääteemana on golftekniikan oppimisen nopeuttaminen: Otteet, alkuasennot, tähtäykset ja peruslyönti eli svingi ohjeistetaan selkeästi. Käymme läpi myös turvallisuuteen ja kentällä toimimiseen liittyviä asioita, puttitekniikka, lähipelin perusteita, avauksia ja draivia. Toki muutkin tärkeimmät asiat käydään läpi niin että golfuralla on helpompi päästä alkuun.

Green Card -kursseja on useita eri aikoina pidettäviä kokonaisuuksia. Katso alta olevasta linkistä tarkemmat ajat ja valitse omasi. Tapaaminen ja alkuinfo Golf Talman Par 3 kentän alueella (Nygårdintie 92, 04240 Sipoo). Harjoitusalue ja parkkipaikka näkyvät tien vasemmalla puolen saapuessanne Golf Talmaan.

Kurssin hintaan SISÄLTYY Green Card testit, eli niitä ei tarvitse varata ja maksaa erikseen. Ohjattu harjoittelu tapahtuu sekin laadukkaassa ympäristössä. Riittää kun tulet paikalle ja vaatetus sään mukaan, eväät, jos siltä tuntuu. Mailat saat tarvittaessa lainaan, toki omat mailat kannattaa ottaa, jos sellaiset jo on.

Niin ja muistathan ottaa epäröimättä yhteyttä jos tulee kysyttävää: 040 845 7307 (Lasse Tynkkynen). Soitan takaisin jos en opetustehtävien vuoksi voi heti vastata.